ДАІшники змінять місця патрулювання?

В Івано-Франківській області працівниками Державтоінспекції виділено 15 найнебезпечніших ділянок, на яких найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди.

«Згідно поданого аналізу аварійності, в області 15 ділянок концентрації ДТП, з них на дорогах державного значення 9 : 4 в Тисменецькому районі, 2 в Калуському і по 1 в Долинському, Галицькому та Надвірнянському районах», - повідомив Валерій Зінченко, начальник управління ДАІ УМВС України в Івано-Франківській області.

Проте, голову Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка дивує чому на цих ділянках немає працівників ДАІ та попереджувальних щитів з відповідною інформацією для водіїв.

«Чому всі ДАІшники стоять на рівних трасах? Я не бачу, щоб вони стояли біля закритого повороту чи підйому, де суцільна лінія. Тому поміняйте місце розташування працівників, щоб вони стояли там, де це потрібно. Також в цих небезпечних місцях я не побачив жодної таблиці чи напису щодо попередження водіїв про небезпечну ділянку. Тому врахуйте ці всі моменти, адже ми несемо відповідальність за безпеку руху на дорогах», - сказав Михайло Вишиванюк.

Леся, 25.11.2011 12:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини