В Івано-Франківську запрацює юридичний консультаційний центр для педагогів

Юридичний інститут Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника надаватиме правову допомогу педагогам за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

«В нашій клініці кожен педагог зможе отримати безкоштовну консультацію щодо будь-яких питань. Її надають студенти-практиканти, які працюють у нас під наглядом викладачів, тому можна не сумніватися у їх компетенції», - зазначила керівник Юридичної клініки при Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника Катерина Гичка.

Також планують провести тренінги для вчителів, які будуть складатися з двох етапів: на першому – фахівці навчатимуть вчителів, а на другому – вчителі обміняються досвідом зі своїми колегами.

«Під час тренінгів, вчителі матимуть змогу поділитися своїми проблемами. До роботи у даних тренінгах будуть залучені експерти-юристи. Ми підготуємо тренерів з вчителів, які пройдуть перший етап і вони вже у своїх школах допомагатимуть колегам зорієнтуватися у правовій системі», - розповіла тренер Надія Артемьєва.

Допоміжним ресурсом для 1000 українських педагогів стане розповсюджений довідник-посібник «Право для педагогів».
Леся, 31.10.2011 17:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини