На Прикарпатті створено майже 23 тисячі нових робочих місць

Протягом січня-вересня 2011 року в Івано-Франківській області створено 22 тисячі 750 нових робочих місць, що складає 83,9 % виконання річного завдання. Лідерами по наданню робочих місць стали шість районів області.

«Лідерами по області є Верховинський, Надвірнянський, Тлумацький, Городенківський, Рожнятівський і Богоричанський ранони. Найбільше робочих місць створено в оптовій і роздрібній торгівлі, торгівлі транспортними засобами та наданні послуг з ремонту, обробній промисловості, сільському господарстві, мисливстві та лісовому господарстві, готельному та ресторанному господарстві», - повідомили представники головного управління економіки Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Понад півтисячі громадян отримали допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю та відкриття власної справи.

«Одноразову виплату допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю та відкриття власної справи надано 621 безробітному, з них 69 особам – у сфері сільського зеленого туризму», - зазначили в управлінні.

Леся, 28.10.2011 13:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини