14 підприємств Іван-Франківська представлять свої товари мешканцям міста

В рамка Дня харчовиків, яке традиційно святкують у другу неділю жовтня, в Івано-Франківську 13-14 жовтня на площі біля універмагу «Прикарпаття» проходить щорічна акція «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу івано-франківцям».

«Ця акція проводиться для того, щоб мешканці міста могли попробувати товари наших виробників, оцінити якість,  якщо у когось є претензії, то висловити їх. Ми хочемо, щоб наші франківці знали, скільки в нас є виробників і наскільки наша продукція є хорошою. Також люди мають можливість придбати товари за цінами виробника», - розповіла  Надія Карабін, начальник відділу промисловості та інвестиційного супроводу міськвиконкому.

Заплановано, що у виставці підприємств харчопереробної галузі м. Івано-Франківська візьме  участь близько 14 підприємств. Так у ранці вже з’явилися палатки від  ПАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат, ПАТ «Івано-Франківський м’ясокомбінат», ОДО спиртової та лікеро-горілчаної промисловості, ТДВ «Полонина», . ВАТ «Івано-Франківський птахокомбінат» та ТОВ «Перлина».

Мешканці задоволені проведенням такого заходу, і багато хто вже зробив перші покупки.

«Я тут купили твердий сир по 45 гривень за кілограм , а в наших магазинах вже давним-давно не зустрінеш таких цін», - зазначає пані Неля.

 

Леся, 13.10.2011 14:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини