В Івано-Франківську заговорили про людські цінності

В Івано-Франківськ пройшла дискусія на тему: «Як цінності виборців впливають на те, кого і як вони обирають» за участі  Євгена Глібовицького — експерта з PR та медійних комунікацій, керуючий партнер компанії з стратегічних комунікацій та комунікацій змін pro.mova, Ярослава Грицака — доктор історичних наук та ще двох членів «Унівської групи» Олександри Бакланової і Вікторія Бринзи.

Як з’ясувалося, метою групи є відродження ціннісних орієнтирів у жителів міста Львова, саме таку мету своєї роботи вони визначили у відповідній декларації.

«Ми, львів’яни за духом і свідомістю, приймаємо виклики часу, які постають перед Львовом. Місто втрачає цінність для себе і для світу, а отже, ризикує втратити себе.
Ми хочемо зробити Львів гідним наших предків і наших дітей.
Ми розуміємо, що відродження Львова на мапах світу потребує цілеспрямованої праці багатьох людей та інституцій. Ми знаємо, що саме люди роблять наше Місто унікальним. Ми об’єднуємося та беремо на себе відповідальність за розробку стратегії для Львова й закликаємо до внеску всіх фахівців, здатних долучитися до примноження добра та гідності Міста. Працюємо без огляду на політичні, інституційні чи інші вподобання або приналежності», - зазначено в декларації. 

Під час зустрічі вдалося сформувати межі, які визначають поняття «цінності» та  визначити ситуації, в яких можна побачити чого насправді варта людина та які її істинні цінності у житті.

«Цінності – це те, що впливає на прийняття рішення; це те, як ми діємо коли нас ніхто не бачить; це те, від чого ми готові відмовитися заради певних речей», - пояснила Вікторія Бринза.   

«Ми не знаємо ким ми є до того моменту, поки нас не чекає якесь жорстке випробування, наприклад, коли треба приймати рішення гроші та статус чи поневіряння та правда, стосовно своєї кар’єри і т.д. і багато хто живе ціле життя і не зіштовхується з такими викликами. Це означає, що цінності не є особистими, нам з вами може здаватися, що ми є одними людьми, коли насправді ми зовсім інші», - вважає Євген Глібовицький.

Леся, 23.09.2011 12:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини