Франківська молодь проти глобального потепління

Щоб нагадати мешканцям Івано-Франківська про необхідність збереження екологічного стану навколишнього середовища, представники Молодіжного міськвиконкому спільно з Європейською медичною студентською організацією «EMSA» та студентською радою при міському голові з 19 по 24 вересня планують провести ряд акцій з нагоди Всесвітнього Дня боротьби з глобальним потеплінням.

«Метою проекту є долучитися до Всесвітньої акції, в якій на сьогоднішній день бере участь 160 країн світу, щоб попередити глобальне потепління. Ми повинні довести до відома франківчан, що потрібно з цим боротися, і ми молодь, можемо щось для цього зробити», - розповів організатор проекту Тарас Скринник.

Протягом семи днів учні та студенти ВНЗ збиратимуть макулатуру, проведуть молодіжну толоку з прибирання найбільш засмічених територій міста, також заплановано зупинити рух транспорту в центральній частині міста на одну хвилину та організувати загальноміський веломарафон.

«Ми вирішили провести декілька акцій, які будуть спрямовані на боротьбу з глобальним потеплінням, адже не всі звертають на цю проблему увагу. Перша акція – загальноміський збір макулатури, як відомо саме 100 кілограм макулатури це є одне врятоване дерево», - зазначила голова Івано-Франківського Молодіжного міськвиконкому Ірина Рабарська.

 

Леся, 20.09.2011 11:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини