Ціна квітів не гарантує їх якість

Напередодні першого вересня квіткові ринки неначе прокидаються. Сотні батьків поспішають придбати для своїх дітей букети. Та цього року вас дивуватимуть  не тільки асортиментом, але і ціною квітів.

«В мене просто немає слів! Малесенькі троянди коштують по 5 гривень за штуку, середні – 15, ромашки – 12-15, а букети – від 55 гривень. Але немає куди діватися, не піде дитина першого вересня без квітів, які два-три дні постоявши у вчителя у відрі підуть у смітник», - зауважила мама Оксана.

Проте,  на батьків чекає ще один сюрприз - вони перейматимуться не тільки витратами із сімейного бюджету, але й квітами, які до ранку можуть перетворитися на звичайнісінький віник.

 «Мені довелося обійти всі крамницю у моєму районі, але свіжих квітів, я так і не знайшла. Продавці закликають купувати те, що є і запевняють: «Нового завозу сьогодні не буде». Тому  вибирала з того, що було. Заплативши 55 гривень, я забрала свій букет, але  вже по дорозі додому, він в мене упав і половина квітів облетіло. Тепер сиджу і думаю чи достоїть букет до ранку чи треба іти купувати новий», - додала пані Оксана.

Леся, 31.08.2011 14:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини