Юлія Тимошенко привітала Івана Дзюбу з ювілеєм

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала відомого письменника та публіциста Івана Дзюбу з ювілеєм.

"Це людина, яка все життя присвятила становленню і розквіту України. Це людина, яка пройшла дуже важкий шлях", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні перед початком судового засідання.

На її думку, діяльність такого публіциста набуває особливого значення зараз, в умовах войовничого непатріотизму та невігластва.

"Хочеться подякувати Богу за те, що Україна має такого сина, як Іван Дзюба, справжнього Героя України, який заради становлення незалежної України пройшов всі випробування – і радянські репресії, і радянське ув’язнення, він не шкодував ні життя, ні здоров'я для того, щоб народилася незалежна Україна", - додала вона.

Юлія Тимошенко нагадала, що Іван Дзюба був засновником руху в боротьбі за незалежність України.

"Я хочу подякувати йому за його багатолітнє служіння України, за його прекрасні праці, які він подарував світу і Україні. В тому числі це одна з найвизначніших - "Інтернаціоналізм чи русифікація". Я хочу подякувати йому за більш ніж 400 наукових праць, які повністю міняли в тому числі і мій світогляд, які виховували справжніх українців, давали сили для боротьби", - підкреслила вона.

Лідер партії «Батьківщина» побажала Івану Дзюбі міцного здоров'я та здійснення мрії про становлення незалежності України, сильної, демократичної європейської країни.
Леся, 26.07.2011 18:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини