Спортсмени Івано-Франківська та Румунії об’єдналися

Сьогодні в Івано-Франківську була підписана угода про співробітництво у спортивній сфері між головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації та управлінням спорту і молоді повіту Марамуреш (Румунія)

«З цього моменту можемо починати нашу співпрацю і в мене такий принцип, що говорити потрібно менше і більше зайнятися справами. Я надіюся, що разом з моїм колегою ми намітимо напрямки співпраці у різних галузях і видах спорту», - розповів керівник управління спорту і молоді повіту Марамуреш, професор Корнелій Сивою.

Протягом десяти днів буде розроблено програму співпраці і вже найближчим часом планується проведення перших змагань з дзюдо.

«Я зараз передаю запрошення бути присутніми з командою дзюдоїстів на турнірі на призи Романа Гонтюка у вересні місяці і також прошу подумати вашу сторону, ми будемо проводити на День незалежності сільські спортивні ігри», - сказав начальник управління сім'ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації Мирослав Карабін. 

Леся, 21.07.2011 17:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини