Polit Club провів виїзне засідання в Івано-Франківську

Polit Club, проект створений Агенцією політичної аналітики Віталія Портникова, завітав до Івано-Франківська. Головна ціль цього проекту - спроба виокремити з суцільної маси та надати можливість для пошуку однодумців людям, що прагнуть реальної політичної діяльності, а не її імітації.

«Ми організували такий політичний клуб, який поки що збирається щомісяця на добровільних засадах в одній із київських кав’ярень, і ми під час засідань обговорюємо не просто те, що відбувається, а намагаємося вийти на якусь перспективу на розуміння того, що далі робити, що з Україною відбуватиметься та шляхи її розвитку. Для нас людей, які у політичному процесі беруть участь або як безпосередні учасники, або як свідки пошук цієї нової якості є фактично головним завданням», - розповів Віталій Портников, український публіцист та журналіст, головний редактор телеканалу ТВі.

Івано-Франківськ був обраний для проведення такої зустрічі, як центр Галичина, яка завжди буде рушійною силою у політичних процесах України.

«Коли Галичина є учасником розбудови нових якостей, нового сенсу бачення українського існування, коли вони об’єднують свої політичні позиції з позиціями центральних областей України, тоді в нас починаються певні процеси, вони можуть бути різними, не обов’язково дуже позитивними, але вони принаймні ведуть країну вперед», - вважає Віталій Портников.

Леся, 18.07.2011 15:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини