Івано-Франківський водоканал бере на баланс водне господарство Тисмениці

Сьогодні в приміщенні Івано-Франківської міської ради відбулось підписання багатосторонньої  угоди про співпрацю між КП «Івано-Франківськводоекотехпром», Тисменицьким водо-каналізаційним господарством, КП «Комунальник-Т» та міськими головами Івано-Франківська та Тисмениці.

Згідно даної угоди Івано-Франківський водоканал бере на баланс водне господарство Тисмениці, яке відтепер представлятиме КП «Комунальник-Т» у зв’язку з ліквідацією Тисменицького водо-каналізаційного господарства. В свою чергу борги, які акумулювались за тисменичанами перед івано-франківським водоканалом,  зобов'язується повернути протягом шести-семи років Тисменицька міська рада. Нагадаємо, що на липень поточного року сума заборгованості становить понад півтори мільйони гривень.

 «Від підписання даної угоди «виграють» в першу чергу мешканці Тисмениці, оскільки вони отримають стабільну послугу, не побоюючись відключень. Також позитивним моментом є й факт покращення якості послуг, адже було проведено немало ремонтно-профілактичних робіт.  Зауважимо також, що на даний час фахівці КП «Івано-Франківськводоекотехпром» близько двох місяців надають консультаційні послуги та інформаційну підтримку працівникам Тисменицького водо-каналізаційного господарства. Такий комплекс заходів дозволить покращити ефективність роботи підприємства»,  - каже в.о. генерального директора КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Ігор Прокопів.

 Як зазначає керівництво «Водоекотехпрому», покращення стосуватиметься лише добросовісних платників, до яких підприємство ставитиметься ще більш лояльно і геометрально протилежним буде відношення до абонентів, які систематично боргують. Таким абонентам варто пам'ятати, що відключення не минуче. Це стосується як фізичних так і юридичних осіб. Не слід забувати і про штрафні санкції за несанкціоновані врізки чи водостоки. Комунальники наголошують, що  готові надати якісну послугу, але, в свою чергу, очікують своєчасної оплати, щоб ця послуга була постійною.

Таким чином, дана угода – своєрідна точка відліку нового етапу у відносинах «Івано-франківськоговодоекотехпрому» та підприємства «Комунальник-Т», яке надалі надаватиме послуги водопостачання та водовідведення у місті Тисмениця.

 

 

Леся, 14.07.2011 13:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини