В Івано-Франківськ прибув благодійний вантаж для лікарень

Нещодавно три величезних вантажівки перетнули митний кордон України. У них зберігалось 24 тонни гуманітарної допомоги від німецької компанії «Конвойгруппе Вальдек-Франкенберг». Їх супроводжували дванадцять осіб німецької делегації на чолі з Вільфрідом Фогельом.

У 2009 році німецька делегація відвідала Івано-Франківську область. Надана гуманітарна допомога була розподілена між соціальними закладами Івано-Франківська та Тлумацькою обласною лікарнею.

«Винуватцем цих візитів є мій колега – Олександр Хендлер, що є родом з України. Також, на своїй батьківщині ми підтримували контакти з людиною, що є родом зі Львова», - пояснює Вільфрід Фогель. Ми займаємося гуманітарною допомогою вже 9 років, а в  Івано-Франківську тільки другий рік. Наша організація є суто приватною і спільного з політикою нічого немає. Ми приносимо допомогу від людини до людини».

Німецькі доброчинці привезли 79 ліжок в лікарні, 38 інвалідних візків, дуже багато матеріалів для хірургічного, операційного та інших відділень, 110 парт, 210 стільців і багато різних речей для дітей. Тобто, практично все, окрім лікарських медикаментів та взуття.

Вся ця допомога буде розподілена між медичними закладами Івано-Франківської області відповідно до гострих потреб.

«Ми довіряємо і хочемо довіряти нашим партнерам. Ми впевнені, що допомога буде розподілена відповідно до потреб. Особисто ми не впливаємо на розподіл, думаємо вам краще знати», - каже доброчинець.

 

Леся, 04.05.2011 11:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини