Мене вже давно посадили б за сфабрикованими нашвидкоруч справах, якби не боялися — Тимошенко

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко сподівається, що кримінальні справи проти неї будуть розслідуватися обережно, з огляду на реакцію світового співтовариства.

Про це Тимошенко заявила в ексклюзивному  інтерв'ю Фокусу.

«Шкідливий кіт давно застрибнув би на стіл і з'їв усе, що там стоїть, якщо б не боявся. Мене вже давно посадили б за сфабрикованими нашвидкоруч справах, якби не боялися тієї частини українського народу, яка мене послідовно підтримує, і світового співтовариства, яке уважно стежить за подіями в Україні», - сказала вона.
 
«Чесно кажучи, я до кінця не знаю, чи ризикнуть вони мене заарештувати, чи ризикнуть винести обвинувальний вирок. Знаю, що дуже хочуть. Вони багато чого сьогодні можуть, але не зможуть змусити мене їх боятися», - додала Тимошенко.

На її думку, влада намагається організувати її судимість, щоб не допустити до участі в парламентських виборах 2012 року.

Як відомо, проти Юлії Тимошенко порушено три кримінальні справи: про нецільове використання коштів, отриманих за Кіотським протоколом, про закупівлю медичних автомобілів під державні гарантії і про укладання в 2009 році газових угод.

Леся, 28.04.2011 13:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини