Колегія з підготовки до зимових олімпійських ігор відбудеться після Великодня

Олімпійські ігри будуть проходити у Карпатському регіоні. Сюди включається Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська та Чернівецька області. Наша основна мета – переконати Кабінет Міністрів України, що для проведення олімпійських ігор Івано-Франківська область є найкращою.

Про це вчора на колегії сказав голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк.

Першим доповідав про підготовку до Олімпійських ігор генеральний директор туристичного комплексу  «Буковель» Олександр Шевченко.

Директор запевнив, що у «Буковелі» є всі необхідні умови  для проведення Олімпійських ігор 2022 року. Також, Олександр Шевченко повідомив, що у туристичному комплексі вже є можливість проводити змагання з 50 % видів спорту, здійснюється підготовка українських спортсменів до олімпіади та створена спортивно-лижна школа для малих дітей. Для підтвердження всього вищесказаного директор підготував відео.

А от голова Верховинської районної державної адміністрації Василь Гондурак відзначив, що їх район може пишатися Чорногорським хребтом, на якому теж можна проводити змагання. Та, оскільки, в нього не було відеоматеріалу, виступ був зупинений Михайлом Вишиванюком.

«Чому ви не готові до колегії? Вже скоро рік буде, коли Президент України був у Львові і сказав, що Олімпійські ігри будуть проводитись тут. А ти мені на пальцях показуєш, який в тебе хребет. Що в тебе там з хребтом?», — сказав губернатор.

Богородчанський, Рожнятівський, Долинський райони чекала та сама історія. Внаслідок відсутності наочного матеріалу виступи голів РДА навіть не слухали.

«Жінка висповідалась. Після церкви приходить до чоловіка і каже: «Ніц тобі нині не кажу. Та після Чистого четверга – най тебе шлях трафить!». Так і я зараз вам говорю. Колегія відбудеться через 10 днів після Великодня!», — повідомив Вишиванюк.

 

 

Леся, 22.04.2011 19:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини