Франківців намагаються затягнути до мережі маркетингових центрів

Наразі Україна не може похвалитись стабільною економічною ситуацією. Відбувається постійне скорочення робочих місць і українці залишаються без роботи, стабільного прибутку та спокою на душі.

Звісно, мережі маркетингових центрів не можуть не скористатися такою ситуацією, граючи на тому, що людям потрібні гроші. Вони усіма правдами і не правдами намагаються залучати українців до плідної співпраці. Для цього не шкодують ні сил, ні енергії, ні наочних матеріалів із різними дослідами, типу наш миючий засіб одразу змивається, а от у конкурентів аж так з разу десятого. Посил такий – ми «зе бест», тому нашу продукцію у вас куплять зразу і ви забагатієте. Щоб забагатіти, треба зареєструватись, знайти собі команду, долучати своїх сусідів, братів, колег, сватів і разом реалізувати дорогу косметику та побутову хімію американської компанії «AMWAY».

Правда, як виявилося, не так уже й багато українців клюнули на таку замануху, тому і шукають новобранців.

«На то є три причини: по-перше, ця система настільки ідеальна, що не всі вірять в її існування. По-друге, люди привикли, що їх постійно обманюють. Вони думають, що ми хочемо їх тільки «обвести навколо пальця». По-третє, деякі люди в житті зазнавали ряд невдач і бояться зазнати ще одної», — говорить лідер маркетингової системи Леонід Ларін.

Також лідер гарантує, що якщо люди займуться розповсюдженням їх продукції, то будуть мало працювати, а отримувати «золоті гори». Наскільки це «мало» лідер не пояснює, зате запевняє, що гроші до їх співробітників поллються рікою.

Леся, 22.04.2011 11:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини