Основна проблема студентів — невміння чітко висловити свої думки

В Івано-Франківському з 15 квітня стартують безоплатні семінари з ораторського мистецтва  для студентів франківських вузів.

Семінари «Сила слова» за ініціативи ГО «Український вектор» проходитимуть в кожному ВНЗ обласного центру з метою ознайомити молодь з ораторським мистецтвом, навчити її грамотно і красиво висловлювати свої думки, правильно складати, підготовлювати промови чи доповіді та правильно виступати з ними перед слухачами.

Такі семінари, безумовно, потрібні, повідомив «Малакаві» голова ГО Український вектор» Микола Гавриляк, адже студенти мають проблеми із висловленням своє думки. А курс ораторської майстерності допоможе їм і в навчанні, і на співбесідах, коли вони будуть влаштовуватися на роботу.

«Малий відсоток молоді нашого міста вміють грамотно, чітко висловлювати думки і донести до публіки те, що потрібно. Дані семінари покликані навчити студентів правильно і впевнено висловлювати власні думки», — говорить координатор проекту «Сила слова» Владислав Раєнко.

Студентів будуть вчити, що таке «промова», як вести розмову так, щоб зацікавити слухача, привернути до себе увагу, вміти аргументувати свою позицію.

Організатори акції впевнені, що на їх семінар прийдуть не менше 30 студентів у кожному навчальному закладі.

Леся, 12.04.2011 15:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини