Анушкевичус далекий від українських реалій?

Схоже, що міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус далекий від того, скільки і що сьогодні коштує. Принаймні, складається таке враження, читаючи його коментар «Газеті.ua», яка запитала, чи зміг би він вижити на середню зарплату у 2,5 тисячі гривень.

Пан Анушкевичус зазначив, що він би зміг, правда, це було би трохи важко, адже треба було би відкласти гроші на те, щоб заплатити за квартиру. Також треба було б запланувати кошти на бензин, хоча міський очільник і зізнався, що рідко користується власним транспортом (нагадаємо, що паливо в Україні дорожчає мало не щодня, сьогодні літр бензину А-95 можна придбати за 9,75-10 гривень). І ще, звісно, каже Анушкевичус, треба відкласти на продукти.

А ще міський голова впевнений, що йому вистачило би 2,5 тисячі гривень і на те, щоб сходити в театр, придбати хорошу книжку, купити дружині букет квітів і відкласти трохи грошенят на потреби дітей. І це ще не все. «Також із цих грошей неодмінно виділив би частину на те, аби хоч раз у сезон з'їздити в гори на лижі», — говорить Анушкевичус.

Звідси висновок: або міському голові треба давати майстер-класи івано-франківцям, як не просто вижити на 2,5 тисячі, а й вести достойне життя, або івано-франківці мають йому подарувати калькулятор і список цін на продукти, комунальні послуги і т.д.

 

Леся, 04.04.2011 11:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини