Василь Брус впевнений, що у продовольчій кризі винні спекулянти

У можливій продовольчій кризі в області будуть винні спекулянти, які ящиками скуповують олію по 12.50 за літр, мішками - значно дешевше борошно, рис, а потім перепродують втридорога.

Про це на нараді, щодо забезпечення Івано-Франківської області продовольчим зерном і борошном для випічки соціальних сортів хліба заявив заступник голови облдержадміністрації Василь Брус

Чиновник зазначив, що обласна державна адміністрація проводить постійний моніторинг наявного продовольчого зерна в агроформуваннях області.

За словами Василя Бруса, проводяться організаційні заходи з переміщення продовольчого зерна з Аграрного фонду України на ДП «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів» та ТОВ «Калуський  комбінат хлібопродуктів» для переробки на борошно. Питання хліба на особливому контролі у голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка.

"Дефіциту борошна в області нема і не буде, - наголосив заступник голови ОДА Василь Брус. - Радимо краянам  не   створювати ажіотажу, на якому, як правило, виграють посередники».
Леся, 03.03.2011 18:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини