Марцінків: Я не проти приходу інвестора в "Прикарапаття"

Фракція "Свобода" в міській раді повністю підтримує прихід інвестора у футбольний клуб "Прикарпаття". Проте, є чимало ньюансів, які не дозволяють нашвидкоруч приймати рішення з даного питання.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю "Малакаві" розповів секретар міської ради Руслан Марцінків.

"Міський голова пробує вчетверте внести рішення по "Скорзонері" на сесію міської ради, - коментує депутат. - Ми вже тричі його змінювали... На попередній сесії ми продовжили реконструкцію стадіону "Рух" до 2015 року, хоча в угоді передбачалося до 2012 року".

Руслан Марцінків каже, що він та його однопартійці категорично проти, щоб такі важливі питання вносилися на сесію без вивчення та обговорення.

"Треба зібрати голів профільних комісій...обговорити дане питання...цього зроблено не було. На рішенні не було візи юриста, фонду комунального майна... Це неправильно", - каже Руслан Марцінків.

Депутат стверджує, що майно стадіону "Рух" знаходиться на балансі однойменного комунального підприємства. Для того, щоб його передати, слід дотримати усі юридичні норми.

"Ми готові до таких кроків. Ми готові робити позачергову сесію по даному питанню... Але ми проти принципу внесення питання в останній момент..", - зазначив депутат.

Свободівець переконаний, що нагнітання даного питання на останньому засіданні виконавчого комітету міської ради було маніпуляцією з боку міського голови.

"В бюджеті ми передбачили 800 тисяч гривень резерву на спортивні клуби... З цих коштів можна заплатити заявку і два-три місяці клуб може функціонувати... Міський голова, як розпорядник коштів, може в один момент перерахувати кошти на внесок за сезон у федерацію... Друге питання, чому цього не робиться?...", - підсумував він.


Леся, 25.02.2011 17:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини