Голова ОДА обговорить із франківцями комунальну реформу

У віторок в центральному Народному домі відбудеться зустріч голови ОДА Михайла Вишиванюка із мешканціями обласного центру.

Планується до громадського обговорення питання по реформуванню житлово-комунальної галузі.

До слова на сьогоднішній колегії була затверджена цільова Програма реформування і розвитку житлово-комунального господарства області на 2011 – 2014 роки.

Чиновники стверджують, що даний проект регіональної цільової Програми реформування і розвитку ЖКГ області підвищить ефективність та надійність функціонування підприємств житлово-комунального господарства із життєзабезпечення населення і поліпшить якість житлово-комунальних послуг з одночасним зниженням нераціональних витрат.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства ОДА Олександра Деревянка, згідно програми в галузь протягом чотирьох років планується залучити понад 800 мілльйонів гривень.

Довідково: Збитки комунальних підприємств Івано-Франківської області від основної діяльності за минулий рік склали майже 65 млн. грн.

Станом на 1 січня дебіторська та кредиторська заборгованість підприємств комунальної галузі області склала 213,3 млн. грн та 334,9 млн. грн. відповідно.
Леся, 25.02.2011 16:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини