Водії маршруток в Івано-Франківську стають дедалі неадекватнішими

   Ні для кого не секрет, що культура водіїв міських маршруток бажала бути кращою завжди.

Навіть і нові правила конкурсу перевезень, що нещодавно відбувся в обласному центрі і згідно яких водії мали б стати тактовнішими, на них не подіяли.

Так сьогодні зранку нам надійшла скарга від мешканки міста на водія маршруту №69 з номерними знаками АТ 1803АА.

З розповіді жінки, водій ігнорував прохання пасажирів про зупинку у визначених для цього місцях тобто на зупинках. Крім того, коли і зупинявся, то не заїжджав в так звану кишеню.

На прохання жінки повідомити своє ім'я і прізвище водій не зреагував. На запитання: чому ж він не зупиняється на зупинках, не відповів і не вибачився, що провіз пасажирів зайву зупинку і тепер їм треба буде повертатися.

Причин такому безкультурному поводженню франківських водіїв є багато, але основна з них - це безкарність.

Нещодавно з'явилася інформація, що перевізники мають намір знову підвищити тариф на перевезення, якщо паливно-мастильні матеріали надалі дорожчатимуть.

Проте, ніякого морального права на це вони не мають. Щоб піднімати тариф потрібно, перш за все, забезпечити комфортне перевезення пасажирів, про яке наразі пересічний франківець може тільки мріяти.

Боротися з цим можна єдиним способом - скаржитися в управління тарнспорту МВК в надії на те, що вони відреагують.

До слова, згідно нових правил, водій, на якого надійшло три скарги і вони доведені відповідними перевірками, позбавиться роботи.



                                                                             Ростислав Ковтун

Леся, 09.02.2011 14:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини