В переддень Валентина усі закохані франківці зможуть об'єднатися в ланцюг любові

У неділю, 13 лютого напередодні Дня святого Валентина в Івано-Франківську пройде молодіжний флеш-моб під назвою "Кілометри поцілунків".

За словами організаторів, якими виступили молодіжні громадські організації міста та управління у справах сім'ї та молоді МВК, акція повинна привернути увагу, як молодих людей, так і старшого покоління своєю соціальною спрямованістю.

"Ми відразу звернули увагу на ідею, з якою до нас прийшла молодь... Дана акція спрямована на пропагування любові та сімейних цінностей, - зауважує заступник начальника управління сім'ї та молоді Ростислав Микитюк, - Ми запрошуємо усіх - від малого до великого взяти участь та створити собі незабутнє свято".

Розпочнеться акція в міському парку біля "Каменя кохання" о 14:00. Далі, як зазначають організатори, планується обперезати "Лебедине озеро" парами, які цілуються й повернутися до початку.

"Таким чином ми створимо обручку, як символ подружнього життя", - додав Ростислав Микитюк.

Організатори акції також обіцяють для закоханих море подарунків. Це й шоколад, і квитки на концерт гурту "ТАРТАК" та ексклюзивна вечірня сукня.

Також отримає подарунок й настарша пара, яка не побоїться виразити свої почуття поцілунком.
Леся, 08.02.2011 15:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини