Івано-Франківщина п'ята серед усіх областей України за розвитком

Прикарпаття посіло п'яте місце серед усіх областей України по соціально-культурному розвитку за підсумками минулого року.

Про це після приїзду із польсько-українського Форуму самоврядування  заявив голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк.

За словами голови ОДА, в області за минулий рік в області зроблено багато й таке визнання є цілком заслуженим.

"Прийшов папір з Києва, з Кабміну, де підбито підсумки роботи регіонів в Україні за 2010 рік, і наша Івано-Франківська область займає 5 місце в державі... Так що ми щось таки робили, чогось досягли… Це за всіма оцінками і критеріями, які має Кабмін. За що ми дякуємо всім франківцям, прикарпатцям, усім, хто чесно, добросовісно вкладав по піщинці свою лепту в розвиток нашого краю", - сказав Михайло Вишиванюк.

За показниками інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Івано-Франківщина отримала 6 місце; за результатами роботи державних фінансових установ - двадцять перше місце; соціальний сектор – друге; споживчий ринок - одинадцяте.

"На останньому місці ми по роздрібній торгівлі, бо вона була в тіні , зараз ми на 16-му місці. За останній квартал було виведено з тіні 3 тисячі 600 людей, які отримували зарплату в конвертах. Це лише мала вершина айсберга, - зауважив голова ОДА. - Ми й надалі продовжуватимемо роботу у всіх напрямках...".
Леся, 07.02.2011 14:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини