На Рогатинщині у пожежі загинула літня жінка

В селі Підгороддя Рогатинського району виникла пожежа в одному із помешкань, внаслідок якої загинула 87-літня домогосподиня.

За даними обласного Управління МНС, у своїй двокімнатній цегляній хаті жінка мешкала сама. Як з’ясувалося, літня господиня страждала на ішемічну хворобу серця. Доглядали за нею сусіди. Оселя пенсіонерки із якихось причин була відключена від газопостачання, тож жінка топила піч дровами, а їсти готувала на електроплитці. Саме злощасна плитка і спричинила пожежу в хаті.

Того ранку літня домогосподиня, пораючись  по господарству, зайшла  в одну із кімнат, де зберігала  посуд та  продукти харчування. В якись момент  у жінки стався серцевий напад. Вона впала на підлогу, а на кухні тим часом без нагляду залишилася включеною електрична плитка. Вона горіла доти, поки стара проводка не витримала, закоротила – в хаті виникла пожежа. Рогатинських рятувальників до місця події викликав сільський голова.

Уже за декілька хвилин бійці МНС, котрі прибули за викликом, погасили пожежу.  Житловий будинок вдалося врятувати від вогню, проте літню господиню повернути до життя було уже неможливо.

До речі, з початку року на Прикарпатті на пожежах загинуло 11 мешканців краю.
Леся, 07.02.2011 13:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини