Сич: Якщо ми будемо кращі, то до нас прислухатимуться

Найкращим виходом в контексті політичного протистояння сходу та заходу України є першість в економічних та культурних показниках.

Таку думку на колегії ОДА висловив голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

"В кожному куточку нашої країни в людей інша точка зору на події, що відбуваються...в тому числі й політичні. Я не кажу нікого про те, щоб ми когось переконували... Просто треба бути у всьому кращими і тоді до нас прислухаються і скажуть, що дивіться, а може вони й праві....", - каже Олександр Сич.

Олександр Сич закликав сільських, міських голів, голів районних рад та адміністрацій докласти зусиль для того, що Івано-Франківщина розвивалася швидшими темпами.

"Ми маємо бути багатшими, культурнішими, чистішими ніж решта...", - додав Олександр Сич.

Також в ході семінару-наради з сільськими і селищними головами Івано-Франківської області голова Івано-Франківської обласної ради зазначив, що для досягнення позитивних результатів у всіх сферах життя області дуже важливим є налагодження ефективної взаємодії між всіма органами місцевого самоврядування Прикарпаття, взаємодія місцевого самоврядування з місцевими державними адміністраціями і визначення пріоритетних соціально-економічних проблем, над вирішенням яких необхідно сконцентрувати спільні зусилля.
Леся, 02.02.2011 13:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини