В Івано-Франківську засідатиме Європарламент

З четвертого по сьоме березня в обласному центрі Прикарпаття пройде сесія Європарламенту. Проте - це буде лише сесія національного мололдіжного його осередку.

Темою сесії стане "Соціальна відповідальність: на шляху до уніфікованих стандартів".

Масштабний міжнародний освітній проект на Прикарпатті ініціюють учасники громадської організації під назвою "Європейський молодіжний парламент - Україна".

Вона діє в країні вже понад 10 років і налічує близько шестисот чоловік, які пропагують інтеграцію в Європу, а також єдине громадянство та освітній простір. Учасників сесії залучатимуть до традиційних видів діяльності Європейського Молодіжного парламенту.

Довідка: Європейський молодіжний парламент (ЄМП) – це унікальний пан’європейський освітній проект, який об’єднує 34 національні осередки в країнах Європи. Метою діяльності ЄМП є зростання усвідомлення молодими людьми важливості питань, що стосуються Європи, та сприяння отриманню дійсно унікального навчального досвіду. Патронами Європейського молодіжного парламенту є Генеральний секретар Ради Європи Т. Ягланд та Президент Європейського Парламенту Є. Бузек.

Леся, 02.02.2011 11:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини