У Вовчинцях відбулися навчання сил цивільного захисту області

28 січня в селі Вовчинці Івано-Франківської міськради відбулися тактико-спеціальні навчання сил і засобів територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області.

Про це повідомляє офіційний сайт обласного МНС.

Так за тактичним задумом навчань, на гірській ділянці автомобільної дороги на території села Вовчинці Івано-Франківської міськради внаслідок активного зсуву ґрунту на великій площі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті чого перекинувся пасажирський автобус, в салоні якого знаходилося 15 пасажирів. Потерпілі з численними травмами і термічними опіками тіла потребували негайної невідкладної медичної допомоги. На гірських ділянках дороги утворилися численні провали, перерване транспортне сполучення, що унеможливлює своєчасну евакуацію постраждалих санітарним автотранспортом та під'їзд до місця ДТП спеціальної аварійно-рятувальної техніки.

Загалом до  ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 131 чоловік особового складу рятувальників, 15 одиниць спеціальної та аварійно-рятувальної техніки, 4 плавзасоби, 3 медичні бригади Івано-Франківського обласного територіального центру екстреної медичної допомоги, підрозділ ДАІ УМВС в області.

Міністр МНС Віктор Балога, який був присутній на навчаннях, високо оцінив професійність дій пожежно-рятувальних підрозділів Івано-Франківщини під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, а також зазначив, що вкотре пересвідчився у відмінній готовності підрозділів служби МНС до дій за призначенням. 
Леся, 31.01.2011 13:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини