Затримано долинянина, який обкрадав пенсіонерок

Із заявою про крадіжку у Долинський райвідділ міліції звернулася 81-річна пенсіонерка. З будинку літньої жінки невідомий зловмисник викрав заощадження в сумі майже три з половиною тисячі гривень. За підозрою у скоєнні майнового посягання у поле зору правоохоронців потрапив 46-річний житель району.

Протягом вихідних днів задокументовано три факти зберігання та реалізації підакцизних товарів. Зокрема, у Тлумацькому районі оперативники викрили власницю сільської крамниці, яка зберігала з метою подальшої реалізації 17 літрів фальсифікованої горілки.

У цьому ж районі співробітники Державтоінспекції затримали вантажівку під керуванням жителя обласного центру, який без відповідної документації перевозив дві тонни металобрухту.

Протягом двох останніх діб в області трапилося чотири дорожньо-транспортних пригоди, в яких двоє людей загинуло.

До слова, протягом двох останніх діб в чергові частини органів внутрішніх справ надійшло 190 заяв і повідомлень про злочини та події, в тому числі пограбування, 19 крадіжок та 5 хуліганств. За цей час співробітники міліції розкрили 141 злочин. Чотири рази з протизаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. У сфері економіки викрито 9 злочинних проявів.

Леся, 25.01.2011 12:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини