На Прикарпатті в пожежі загинула людина

За минулі вихідні в області за минулі вихідні на території Івано-Франківщини виникло 10 пожеж, одна людина загинула, троє людей травмовано, життя трьох мешканців краю бійцям МНС вдалося врятувати.

Про це повідомляє прес-служба Управління МНС області.

23-го січня вранці виникла пожежа в одному із житлових будинків у місті Галичі. Вогнем було знищено меблі,  пошкоджено підлогу в житловій кімнаті, речі домашнього вжитку. На місці пожежі без ознак життя було виявлено тіло загиблого 54-літнього власника оселі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Щодо обласного центру, то на вихідних по вулиці Івасюка виникла пожежа у підвалі однієї із дев’ятиповерхівок. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Двох потерпілих каретою швидкої медичної допомоги було госпіталізовано в міську клінічну лікарню. Їх стан задовільний. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні з боку одного із потерпілих.

22-го січня післяобідньої пори на території садово-городного товариства «Керамік-1», що у селі  Крихівці Івано-Франківської міської ради, з невідомих поки що причин виникла пожежа дачного будинку. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку, садовий інвентар.

Наступного дня, близько 19-ої години по вулиці Гетьмана Мазепи в Івано-Франківську горіла трансформаторна підстанція. Вогнем було пошкоджено вхідні двері та обладнання трансформаторної підстанції. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.
Леся, 24.01.2011 15:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини