Живий ланцюг в Івано-Франківську об’єднав двісті людей

В суботу близько 11-00 в рамках всеукраїнської акції до дня Соборності  спільно з практично усіма обласними центрами України на Вічевому  майдані молоді активісти почали формувати живий ланцюг. 

За менш ніж годину 60 молодих людей перетворилися у майже двісті . На жаль, з’єднати, як попередньо анонсувалося, герб і прапор на вул. Незалежності не вдалося, проте запущені учасниками хвилі та бадьоре виконання гімну привернуло увагу людей, що відреагували  аплодисментами.

Нагадаємо, два роки тому близько 5 партій 12 вересня формували живий ланцюг. Та акція Разом ми сила- є рекордною в тому сенсі, що це одна з наймасовіших позапартійних акцій, що проходила взимку.

Як прокоментував голова один із організаторів акції Микола Гавриляк:, що подібні акції повинні стати традиційними в нашому місті.

"Сьогодні варто об’єднуватися навколо спільних ідей і як бачимо це єднання є позитивним в суспільстві", - заначив він.

Також під акції стався курйоз: за ланцюгом  спостерегло групка людей, тому організатор попросив їх долучитися, на що отримав відповідь: “Скільки платите?”. “Ми не платимо, це добровільно. За те в камеру попадете!”. І тут пролунало: “Ні дякуємо, а в камерах вже ми були, тільки не таких”.

Леся, 24.01.2011 10:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини