Міліція спіймала лікарняних злодіїв

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Калуського міськвідділу міліції розкрили передноворічну крадіжку, що була скоєна у приміщенні районної лікарні.

Про це "Малакаву" інформує обласне УМВС.

За кілька годин до Нового року з кімнати медперсоналу хтось викрав жіночу сумку. Надалі було з’ясовано, що невідомий крадій зумів скористатися зарплатною банківською карткою, знявши з рахунку 700 гривень. Насьогодні за обґрунтованою підозрою у вчиненні крадіжки працівники міліції затримали 25-річну мешканку одного з сіл Калуського району. У затриманої вилучено деякі речі потерпілої, що були в її сумці.

Вирішується питання про обрання зловмисниці міри запобіжного заходу. Прикметно, що свого часу ця жінка вже притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Аналогічну крадіжку з лікарні розкрили тим часом й працівники богородчанської міліції. Днями вони затримали 32-річного жителя села, в якого було вилучено чужий мобільний телефон. Насправді телефон належить жінці, яка наприкінці грудня перебувала на стаціонарному лікуванні в Богородчанській районній лікарні. Скориставшись відсутністю хворої, крадій викрав телефон. Щодо нього порушено кримінальну справу.
Леся, 21.01.2011 12:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини