Соловей вимагає ввести поправки до результатів конкурсу на міські перевезення

Конкурс на міські перевезення, що нещодавно провели в МВК, відбувався з порушенням закону.

Про це сьогодні заявив депутат міської ради та лідер "Громадського форуму Івано-Франківська" Юрій Соловей.

За словами Юрія Солов'я, порушення, якими супроводжувався конкурс тягнуть не тільки на адміністративну відповідальність, а й можуть мати кримінальні наслідки.

"У тих, хто проводив конкурс, будуть серйозні проблеми, - каже Юрій Соловей. - Якщо й міський голова своїм підписом затвердить результати, то й він порушить закон, що також матиме правові наслідки".

Щодо порушень, то це, за словами депутата й те, що напередодні конкурсу жодного оголошення в ЗМІ про його проведення не було і навіть те, що сам конкурс проводився не закрито, в конвертах, як того вимагає закон, а цілком відкрито.

"Як наслідок члени комісії бачачи усе і могли підказати свої протеже, що треба виправити в їх документації", - зауважив Юрій Соловей.

Соловей вимагає від МВК переглянути результати конкурсу, перевізникам продовжити ліцензії ще на рік та прийняти відповідні кадрові рішення по винуватцях даного питання.

"А головне - не можна приймати маршрути, не затвердивши нову схему руху в Івано-Франківську, - говорить Юрій Соловей. - Цим ми ще на п'ять років забезпечимо себе корками на центральних вулицях обласного центру".


Леся, 20.12.2010 17:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини