Ірина Самуляк: Кожна учасниця достойна перемоги

 Чарівна франківчанка Ірина Самуляк переконана, що гідно представила Прикарпаття на конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2011".

Своїми враженнями вона поділилася із кореспондентом "Малакави" одразу по приїзді до рідного міста.

"Враження від конкурсу позитивні. Дівчата хороші попались. Зовсім не було неприємних інцидентів, - розповідає Ірина Самуляк. - Під час конкурсу ми відвідали дитячий будинок ліцей. Сам конкурс пройшов дуже скоро і я навіть не відчула, як день пройшов...Я рада що ввійшла в фінальну п'ятірку і стала другою віце міс. Для мене це було неочікувано і приємно... Також я дуже рада за переможницю тому, що я вважаю, що вона зможе достойно представити Україну на конкурсі "Міс Всесвіт".

Про нездобуту перемогу Ірина Самуляк не жалкує. Дівчина переконана, що журі були об'ктивним у своєму виборі.

"Кожна учасниця була достойна перемоги. В журі конкурсу була задача вибрати дівчину, яка зможе представити Україну... Думаю вони правильно зробили свій вибір...Я не жалію що не перемогла... Рада що зайняла третє місце", - зауважує красуня.

За словами Ірини, в кіно зніматися її не запрошували, але чимало корисних знайомств вона, все ж, завела.

"Ну сама участь в конкурсі це вже добре, дає змогу заявити про себе...перспектив багато відкривається, - розповідає Ірина Самуляк. - А в кіно не запрошували... 
Під час самої підготовки до конкурсу я не приділяла уваги шуканні корисних зв'язків. Вся моя увага була приділена підготовці та праці над самою собою... Проте із кількома цікавими людьми таки познайомилася. Чи це корисні знайомства, чи ні - незнаю... Буду бачити, як по закінченні конкурсу розвиватиметься моя кар'єра".
Леся, 13.12.2010 15:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини