Міська влада запровадила обмежувальні заходи через зростання захворюваності на грип та ГРВІ

Згідно із розпорядження міського голови від 9.12.2010 року №648-р з 10 грудня в загальноосвітніх школах, ліцеях та гімназіях міста запроваджується карантин. 

Карантин запроваджується за поданням головного санітарного лікаря міста у зв'язку із значним ростом показників захворювання на грип та ГРВІ в м. Івано-Франківську, що перевищують порогові значення, на виконання наказу МО3 України № 30 від 09.02.1998 року «Про заходи щодо профілактики і боротьби з грипом і гострими респіраторними інфекціями в Україні» та комплексного плану заходів щодо боротьби з грипом та запобігання виникнення його епідемії серед населення міста на 2006-2010 роки. 

Кінцевий термін карантинних заходів наразі не встановлений. Згадані навчальні заклади припиняють навчальний процес до додаткового розпорядження.

Дитячі садки наразі працюватимуть у звичному режимі.

Згідно даного розпорядження амбулаторно-поліклінічні заклади міста працюватимуть щоденно (в робочі дні) з 8.00 до 20.00, а у суботу до 16.00. А за необхідності до обслуговування населення міста залучатимуться лікарі-інтерни.

Відділ транспорту і зв'язку виконавчого комітету міської ради згідно розпорядження міського голови при потребі організовуватиме додатковий автотранспорт для територіальних поліклінік міста.

Окрім того, для повноцінного функціонування медичних закладів будуть виділені кошти для додаткової закупівлі медикаментів з метою укомплектування аптечок дільничної служби та невідкладної медичної допомоги.

А управлінню культури виконавчого комітету міської ради доручено на час епідемії обмежити до мінімуму проведення масових та видовищних культурних заходів в місті.
Леся, 10.12.2010 13:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини