Боднар подасть до суду на Муніципальну інспекцію із благоустрою

Міська влада тероризує свої політичних опонентів, не гребуючи методами.

Так прокоментував накладення на себе штрафу за незаконне розклеювання політичної реклами лідер ГО "Поклик нації" Тарас Боднар.

За його словами, адмінкомісія, яка засідала 25 листопада постановила накласти на нього штраф у розмірі 340 гривень. Сам Тарас Боднар не розуміє, звідки могла узятися така сума, адже вивчивши кодекс адмінправопорушень він з'ясував, що максимальний штраф за дане правопорушення складає усього 122 гривні 50 копійок.

Тарас Боднар висловив здивування, чому не накладено штраф на Українську народну партію, обласним керівником якої є чинний мер та ряд інших партій та кандидатів.

"В рішенні адмінкомісії вказано, що штраф буде сплачено в міський бюджет. Я нічого не маю проти наповнення бюджету, але якщо він наповнюється шляхом такої махінації, я не вірю, що ці кошти будуть використані на благо громади міста", - зауважив Тарас Боднар.

Додамо, що Тарас Боднар, за його словами, сплатить свій штраф тільки у випадку, коли таку саму суму сплатять й інші "незаконні розклеювачі", на кого складений адмінпротокол.

Також лідер ГО "Поклик нації" має намір подати до суду на адмінкомісію та Муніципальну інспекцію стосовно неправомірності їх дій.


Леся, 27.11.2010 15:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини