Романюк обурений ігноруванням центральною владою своїх обіцянок

Влада ігнорує свої обіцянки по наданню фінансової допомоги Прикарпаттю на ліквідацію трьох цьогорічних повеней.

 Своє обурення з цього приводу в розмові з кореспондентом "Малакави" висловив голова фракції "Батьківщина" в обласній раді Юрій Романюк.

 "Я обурений відверто показовим та цинічним актом ігнорування центральною владою у Києві в особі Януковича-Азарова своїх обіцянок і конституційних посадових обов'язків по наданню негайної повноцінної фінансової допомоги області на ліквідацію наслідків трьох повеней, що мали місце у 2010 році", - каже Юрій Романюк.

За словами депутата, замість обіцяних владою "регіоналів" усіх рівнів необхідних коштів на ліквідацію наслідків повеней в межах мільярда гривень, центральна влада обмежилася виключно мінімальною, образливо-принизливою допомогою в розмірі 30 мільйонів, що виявилося достатнім лише для закриття ротів безпосередньо постраждалим мешканцям краю.

"Жодної іншої фінансової допомоги на широкомасштабні відновлювальні роботи область від влади Януковича-Азарова, котра обіцяла покращити життя вже сьогодні, область не отримала, - говорить Юрій Романюк. - Натомість Президент витратив лишень на асфальтування вісімнадцятикілометрової ділянки дороги до своєї заміської резиденції під Києвом грошей більше, чим на фінансування наслідків повеней на Прикарпатті".

 

Також Юрій Романюк звернув увагу й на вартість купленого Януковичу гелікоптера, вартість якого перевищила суму фіндопомоги області на ліквідацію повені.

Леся, 25.11.2010 17:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини