"Кавалєрка 2011": Тернопіль та Рівне показутють клас

В першій чвертьфінальні грі нового, шістнадцятого сезону Відкритого телевізійного Чемпіонату студентських команд КВН "Кавалєрка 2011" перемогу додому повезли рівенські халамидники - команда Т.Б.П.Ч.

У всіх конкурсах рівенчани показали високий рівень матеріалу, якість свого гумору та зіграність. Хоча хлопцям було важко, адже виступали цього вечора вони лише удвох, їх легкі жарти змушували не раз хапатися за животи усіх присутніх у залі. 

Чуть гірше був підготовлений імпровіз, хоча й він враження від гри цієї перспективної команди не змазав.

Відразу за рівенчанами фінішували хлопці та дівчата із файного міста Тернопіль - Weekend. Сплав молодості та досвіду дав своїх плоди - провірені на багатьох лігах жарти заходили на зал "на ура". Особливо глядачам сподобався імпровіз із кумедними колядниками-грабіжниками.

Франківські квнщики - новачки Кривий Потенціал та досвідчені До лампочки суттєво вразити ані жюрі, ані зал не змогли. Видно було їх велике бажання, яке не завжди збігалося із майстерністю.

Молода волинська команда V Дрова також не змогла продемонструвати всього, на що здатна. Мандражували хлопці забагато та й жарти були не надто смішними. Хоча за візуальну мініатюру про свиню Мейсона, який убив свою хазяйку команді велике спасибі.

Сьогодні на сцену актового залу ПНУ о 18-00 вийдуть: Перша національна (І-Ф), ПМС (І-Ф), 23 сантиметри  (І-Ф), МАК (Тернопіль), Галицький централ (І-Ф), Б/З ПДВ (Луцьк).

Леся, 25.11.2010 18:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини