В Івано-Франківську психічно хворий на викраденому авто спричинив ДТП

В Івано-Франківську зловмисник на викраденому авто спричинив ДТП за участю п'яти автомобілів.

Інцидент трапився учора близько 18-00 на вулиці Січових Стрільців. Так невідомий викрав авто "Хонда-Акорд", доїхав до перехрестя із вулицею Мазепи і, різко розвернувшись, поїхав на зустріч потоку машин.

До пори до часу горе-крадію вдавалося уникати зіткнень, але все ж, він таки спричинив ДТП - «Хонда» почергово зіткнулася або зачепила автомобілі «Део-Нексію», «ВАЗ-2112», «Опель-Астру», «Хонду-Сівік».

На місце події відразу прибули працівники ДАІ, які й затримали "шумахера".

Як повідомили "Малакаві" в СЗГ УМВС в області, за попередньою інформацією, затриманою є людина з вадами психічного здоров’я. 

Власне, свої дії чоловік адекватно пояснити не може. Розповідає, що начебто якісь неземні сили дали йому інформацію про те, що він на автомобілі іноземного виробництва повинен поїхати до Києва. Прикметно, що цього чоловіка вдень затримали в одному супермаркетів, де він скоїв дрібну крадіжку – намагався таємно пронести повз касу банку енергетичного напою. 

Зараз коломиянин-викрадач знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Готується порушення кримінальної справи за фактом вчинення незаконного заволодіння транспортним засобом.

Додамо, що в наслідок ДТП постраждав п'ятирічний хлопчик, який сидів в салоні однієї із авто, з якою зіштовхнулася викрадена "Хонда".
Леся, 23.11.2010 17:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини