Дмитро Шлемко не задоволений роботою штабів "Батьківщини" на Івано-Франківщині

Керівники усіх партійних осередків "Батьківщини" будуть нести персональну відповідальність за результати місцевих виборів на Прикарпатті, оскільки обласне керівництво партії результаом не задоволене.

Про це в розмові з кореспондентом "Малакави" розповів обласний очільник партії "Батьківщина" Дмитро Шлемко.

"Особисто я не дуже задоволений роботою наших штабів на Прикарпатті, - говорить Дмитро Шлемко. - Може для когось другий результат до обласної ради, шість перших, п'ять других мість до міських та районних рад, які виборола "Батьківщина",вважався б успіхом. Проте - ні. Я вважаю, що це є не успіх, а наше недоопрацювання".

Дмитро Шлемко каже, що те, що вдалося зробити спільно із Урядом Юлії Тимошенко для Прикарпаття мало бути більш гідно оцінено виборцями.

"Півтора мільярди гривень отримали наші краяни, як компенсацію за наслідками повені, а цього року, лише копійки. Також на 50 мільйонів гривень поповнилася сільська медицина всіх районів обладнанням, 75 тисяч селян отримали безкоштовні свідоцтва на право власності землі...та ще десяток добрих справ, які забезпечили обласний, міські, районні депутатські корпуси "Батьківщини", - відмічає Дмитро Шлемко.

За його словами, в той же час, обрані до влади за мажоритарними списками депутати від "Партії регіонів", її сателітів, політичних сил, які узагалі ще жодним чином не відзначилися на полі конкретики для людей.

"Я вважаю, що головне наше недопрацювання - це те, що ми не дійшли до кожного виборця... Винні в цьому виборчі штаби, їх керівники, які й нестимуть персональну відповідальність за результати, - каже Дмитро Шлемко. - Президія політради партії також підіб'є підсумки роботи регіональних штабів та дасть оцінку кожному з них та прийме відповідні кадрові рішення...".
Леся, 11.11.2010 14:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини