Кандидат до обласної ради по Калушу Євген Гірник позбавлений можливості проголосувати

Народний депутат України попередніх скликань, а на нинішніх місцевих виборах кандидат у депутати до Івано-Франківської обласної ради по Калуському одномандатному мажоритарному округу №­­ 51  Євген Гірник не зміг сам проголосувати.

Причина, здавалося б, банальна – прізвища Євгена Гірника не виявилося у списках виборців. Цікаво, що дружина пана Гірника проголосувала, однак чоловікові це не вдалося.

 Ще напередодні виборів член політичної партії "Наша Україна", голова Центральної контрольно-ревізійної комісії партії Євген Гірник звертався до дільничної виборчої комісії № 3 міста Калуша, де мав би проголосувати, з проханням включити його, згідно з реєстрацією у паспорті, у списки виборців. Там запевнили, що готують додатковий список виборців, у який його включать. Однак, прийшовши сьогодні на дільницю, пан Гірник не знайшов себе у списку виборців. Це змусило його звернутися до суду.

"Я подав до суду скаргу, – каже Євген Гірник. – І отримав від суду письмову ухвалу, якою мені відмовлено у волевиявленні. Я обурений. Так само обурені десятки інших громадян Калуша, які також не знайшли себе у списках виборців і яким суд відмовив у розгляді скарг".  

Леся, 31.10.2010 20:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини