Партія Регіонів має систему перемоги на місцевих виборах в області - Шлемко


Є певна система, завдяки якій Партія регіонів забезпечить собі перемогу.

Про це йдеться у зверненні народного депутата України Дмитра Шлемка.

"Перше - прийнятий потрібний для парламентської коаліції закон щодо формування територіальних, дільничних виборчих комісій.

Зреалізований на Івано-Франківщині сповна. 4500 членів ДВК, майже 500 або 50% голів цих комісій – це представники коаліції. При тому, що в виборах до місцевих рад беруть участь більше 40 політичних партій. В 357 ДВК, а це 35% від загальної чисельності, серед керівного складу по два і більше представників ПР, КПУ, НП.

2.Для того, щоб довго не шукати номер в списку партій через адмінресурс забезпечили в бюлетенях по виборах до всіх місцевих рад в багатомандатних  виборчих округах №1 для ПР.

3. Усвідомлюючи, що галицький виборець любить демократичні політичні сили, які сповідують українство, патріотизм, проєвропейську орієнтацію і аж ніяк не симпатизує ПР, вирішили обійтися без галичан. Для цього скористалися коаліційною більшістю в ТВК і обрали політично залежну приватну фірму „Кубекс” для друку бюлетенів до обласної, міських, районних рад. Крім того замовили персонально для себе тисячі бюлетенів. Вдалося виявити зайвих 111 741 виборчий бюлетень по виборах депутатів до Івано-Франківської обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі і 102 216 – по одномандатних мажоритарних округах. Це, практично, 30% голосів виборців Прикарпаття. Аналогічні надлишки й по  міських, районних радах. Так „кується” перемога.

Під маркою допущених в бюлетенях помилок їхній друк продовжувався ще й до пізньої ночі 30 жовтня 2010 р., в т.ч. й по Коломийському одномандатному мажоритарному округу №52, де балотується до обласної ради голова ОДА М. Вишиванюк - №1 в списку Партії регіонів.

4. На виборчих дільницях хаос, так як зміни в виборчих бюлетенях внесені в останні години. Тому на ходу для одних ставлять штамп „вибув”, для інших цього не зробили. Не усунуті помилки в прізвищах кандидатів, що дасть їм підстави оскаржувати вибори та визнавати їх не дійсними. Члени ДВК від ПР в окремих комісіях не ставлять свої підписи на бюлетенях, що видаються виборцю, таким чином свідомо фальшують результати виборів, так як такі бюлетені визнаються недійсними. На спецдільницях в м. Івано-Франківську, м.Калуші ще й досі не отримали бюлетені для голосування до обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі.

5.Отже ланцюжок виборчого процесу до місцевих рад Івано-Франківщини  виглядає наступним чином:

       - самі надрукували;

       - самі проголосували;

       - самі підрахували;

       - самі оголосили себе переможцями.

Однак є ще мільйон виборців Галичини. Чи зуміють вони зламати таку схему та погодяться на результати виборів, покаже час".

Голова Івано-Франківської обласної

організації партії ВО „Батьківщина”                                                Д. Шлемко.
Леся, 31.10.2010 15:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини