Піаритися на мертвих є принаймні неетично - Коцаба

Меморіальний комплекс "Дем'янів Лаз" на сьогодні використовується, як аеродром для політичного піару.

Таку думку в розмові із кореспондентом "Малкави" висловив голова обласної організації "ПОРА" Руслан Коцаба.

"На цей комплекс вгаратали колосальні кошти - це близько 700 тисяч гривень із бюджету, - розповідає руслан Коцаба. - Кошти ці пішли на те, щоб впорядкувати примузейну територію та зробити саму експозицію, яка, аналогів в Європі за своїм потужним емоцінйим впливом не має...".

Руслан Коцаба каже, що сподівався на те, що відразу після відкриття музею він запрацює так, як і повинен працювати за своїм ідеологічним спрямуванням.

"За сприяння влади, буцімто такої патріотичної, мало бути так, що одна група виходить, а друга заходить...Діти, студенти, держслужбовці - усі мали б побачити цю експозицію, проникнутися тим усім, але не так сталося, як гадалося. На другий день по приїзді Ющенка і відкриття музею мене не допустили до робочого місця. Мене довели до лікарні, але то таке...Зараз музей практично не працює", - зазначає Руслан Коцаба.

За словами Руслана Коцаби, зараз основна проблема полягає в тому, що багато політиків хочуть робити піар на мертвих, а це - неприпустимо.

"Це не тільки Ющенко. Це й усі, так звані націонал-маразматики". Вони тільки й думають, як на наших цвинтарях, на наших історичних бідах мати свої прапори... Я вважаю, що піаритися на мервтвих - то є остання справа для політика. Якраз такі люди, у вишиванках уже двадцять років розкрадають Україну і далі будуть цим займаються", - резюмує головний порист області.
Леся, 18.10.2010 12:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини