"Наша Україна" готова стати центром порозуміня патріотичних сил - Ющенко

"Наша Україна" вже тепер може стати центром, для консолідації усіх демократичних сил країни.

Принаймні, таку думку висловив екс-президент України Віктор Ющенко в Івано-Франківську.

"Я собі пояснюю так - закінчився президентський раунд, до якого готувалися п'ять років і я вцьому раунді програв, - каже Віктор Ющенко. - А виходити на інший день і відразу вступати в дебати не діло, бо люди подумали б, що це емоції і я не можу без крісла. А я можу...".

Віктор Ющенко каже, що вини його в тому, якою є зараз ситуація в країні, немає.

"Я зробив усе, щоб вибори пройшли чесно та демократично. А діючу владу обрав народ і це його вибір", - зауважує екс-президент.

Найбільшою своє помилкою Віктор Ющенко й надалі вважає співпарцю із Тимошенко та каже, що останні вісім місяців його життя були "далеко не гіршими".

"Але ми говоримо про життя відповідально. І тоді, коли ми торкаємося політики - всьому є свій час. Тому що ті люди, які голосували за цю владу, в тому числі за Тимошенко, повинні усвідомлювати, що влада, можливо, краще за все дискредитує. Але цієї влади потрібен час", - відзначає екс-президент.

Віктор Ющенко підкреслює, що не може покинути партію, лідером якої він є.

"Якщо Україні потрібна партія національного відродження, вона є. Для того, щоб консолідувати національні сили. Це дорога не одного місяця і не одного року", - резюмує Віктор Ющенко.
old_editor, 15.10.2010 12:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини