Більше половини громадян не задоволені владою

Більше половини громадян України, а це 56.4% вважає, що в цілому все, що відбувається на сьогоднішній день в Україні, іде в кардинально неправильному напрямку.

Про це свідчать результати останнього всеукраїнського опитування, проведеного "Українським демократичним колом" на замовлення Інституту політики.

У вересні, в порівнянні з травнем 2010 року оцінка ситуації в країні суттєво погіршилася. Так, кількість тих, хто вважає, що справи йдуть добре зменшилася на 14.2%.

На перший місяць осені, якщо порівнювати із травнем цього року частка тих, хто схвалює діяльність Віктора Януковича на посаді Президента України зменшилася на 18.3%, а кількість тих, хто не схвалює його діяльність зросла на 15.8%.

На думку більшості виборців (56.9%) Президент Віктор Янукович і Партія Регіонів не виконують своїх передвиборчих обіцянок.

"Суттєво змінилося ставлення українців і до, так званого Харківського пакту стосовно продовження строку перебування ЧФ Росії на території Україні, - відзначає заступник голови ВР Микола Томенко. - Суспільство фактично визнало, що влада у сфері культури та історичних традицій веде неукраїнську політику... Збільшується й число тих, хто вважає, що в країні відроджується цензура".

Також, як зауважує Микола Томенко, зараз  команда Президента припускається помилки усіх попередніх Президентів, що діяли в Україні - вона не враховує настрої суспільства й пропонує проекти, виходячи суто із власних політичних інтересів.
Леся, 27.09.2010 16:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини