Яремчанські "Карпати" сходять з дистанції

Вже у першому матчі 1\16 фіналу розіграшу Кубку України з футболу мало не трапилось сенсації. В Яремчі, місцеві "Карпати" виграючи по ходу матчу в луцької "Волині" з рахунком 3-0, все ж, не змогли втримати перемоги і, врешті, поступилися представнику прем'єр-ліги із хокейним рахунком 4-5.

Проте, після цього матчу, безперечно, у команди з маленького курортного містечка з'явилося багато фанатів по всій Україні.

Розпочався матч із неквапливих атак волинян. Вже на 10-хвилині гості повинні були відкривати рахунок, проте Павлов не зміг переграти стража воріт яремчанців.

А вже у наступній атаці м'яч таки побував у сітці воріт..."Волині" - це Веприк зі штрафного влучає у поперечину воріт, а першим на добиванні опиняється Олійник.

Далі більше - Олійник виходить віч на віч із Недільком і подвоює перевагу господарів. Поки гості із Волині милувалися красою карпатських гір, Василь Кавінський доводить перевагу "курортників до трьох м'ячів.

На другий тайм футболісти "Волині" вийшли, як на останній бій і уже за десять хвилин рахунок скорочується до одного м'яча завдяки двом точним ударам нападника гостей Олівейри.

В подальшому уже на класі та не без допомоги кіровоградського арбітра "хрестоносці"
забивають іще три голи, на чому й заспокоюються.

Але здаватися на милість суперника в цей день "Карпати" наміру не мали і за сім хвилин до завершення матчу рахунок стає 4-5 - це Олійник після сольного проходу оформлює хет-трик...

На більше у господарів уже не вистачило ні часу, ні сил, але волиняни, безумовно, на довго запам'ятають цей матч і винесуть із нього правильні висновки - на одному класі зі "спущеними рукавами" у сучасному футболі уже не перемагають, навіть аматорів.

Зазначимо, що сьогодні в бій у Кубку України вступає іще один колектив із Івано-Франківщини - "Прикарпаття" намагатиметься реабілітуватися перед рідними уболівальниками за невдалий початок сезону перемогою над іще одним представником прем'єр-ліги луганською "Зорею".
Леся, 22.09.2010 15:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини