Ідея передати будинок для «Містечка» зародилась в мене два роки тому — Колковський

20 вересня відбулась  презентація благодійного  проекту «Будиночок  дитячих мрій»,  який ініціював  підприємець, директор  компанії «Скол»  Володимир Колковський.  Його основна мета - облаштування нового будинку «Містечку милосердя Святого Миколая».

"Ідея передати будинок для «Містечка» зародилась в мене два роки тому і п'ятницю відбувся акт його дарування. Проте я чудово розумію, що в тому стані у якому він перебуває зараз просто передати будинок не вирішить проблеми. А своїх коштів завжди не вистачало, а особливо сьогодні. Тому ми хочемо піти далі і для цього започаткували збір коштів для приведення його до того стану, коли в ньому зможуть перебувати діти" - розповів Володимир Колковський.

Двоповерхова споруда розташована у селі Горохолино, Богородчанського району і раніше була адміністративною будівлею цегельного заводу. Загальна її площа близько 500 квадратних метрів. Проте приміщення  потребує ще чимало праці, зокрема внутрішнього ремонту, підведення комунікацій та облаштування навколишньої території і на ці роботи потрібно зібрати 2 мільйони гривень.Організатори розділили акцію на кілька етапів.

"Насправді це не така велика сума, якщо її розділити на всіх жителів Івано-Франківська, то виходить по 8 гривень 30 копійок з людини. Спочатку ми просимо ЗМІ розповсюдити інформацію про нашу акцію; з 23 вересня в усіх супермаркетах міста буду розміщені скриньки для благодійних пожерт; у залі обласної філармонії 2 жовтня відбудеться вистава амоторської трупи "Quo Vadis" "Човен без рибалки" та аукціон дитячих малюнків, кошти від продажі квитків та виручені на аукціоні підуть на ремонт будинку"- сказала координатор проекту Наталія Колковська.

«Будиночок  дитячих мрій» буде призначений для дітей шкільного віку, адже саме вони, за словами організаторів потребують особливої уваги у процесі навчання та виховання.

Благодійний рахунок для перерахування коштів:  

     р/р 26009310982

     МФО 380805

     АТ  «Райффайзен Банк Аваль»

     БО  «Містечко милосердя Святого  Миколая». Кошти на проект «Будиночок дитячих мрій»


Лілія Горковенко

     

Леся, 20.09.2010 23:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини