Українські школярі житимуть за новими правилами

З початком навчального року на учнів чекають і нові правила. У рекомендаціях Міністерства освіти немає жодних заборон щодо користування коректорами, проте філологи і математики не дозволятимуть використовувати їх.

Увагу приділили і зовнішньому вигляду школярів, і харчуванню. 

"У нашому навчальному закладі учні молодших класів повинні ходити у формі, для старшокласників такого правила немає, вони вдягаються на свій смак" - розповідає директор Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 Дмитро Чміль.

За словами директора у навчальних закладах категорично заборонено продавати чипси, сухарика, кока-колу та інші схожі товари.

"В магазин діти за перерву не встигають сходити. Проте ми не може заборонити учням приносити до школу такі продукти, адже не рідко самі батьки дають їх дітям із собою. Це питання ми  обов'язково обговоримо на батьківських сборах" - каже Дмитро Чміль.

Що ж стосується охорони навчальних закладів, то цю проблему  вирішує батьківський комітет.

"На охорону у нас коштів не має і зібрати їх дуже важко, але ми плануємо встановити кнопку тривожного виклику, яка підніме рівень безпеки навчально закладу " - говорить Дмитро Чміль.
Леся, 16.09.2010 16:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини