Євген Мурзін назвав стартову п'ятірку "Говерли" на сезон

Не нижче восьмого місця - таке завдання керівництво та тренерський штаб поставили перед "Говерлою" на майбутній сезон у баскетбольный Суперлізі.

"Завдання - місце у вісімці кращих, - каже головний тренер "Говерли" Євген Мурзін. - Зрозуміло, що цей сезон видасться дуже напруженим, адже усі команди досить рівні і боротьба буде у кожному матчі".

Євген Мурзін зазначає, що перед турніром у Миколаєві, який передуватиме старту Чемпіонату, атмосфера в команді є хорошою.

"Я бачу, як вони тренуються і спілкуються між собою. Видно, що хлопці уже здружилися, - говорить керманич говерлян. - Щодо нашого складу, то він, у порівнянні із минулим сезоном є рівніший і розрахований на усю дистанцію Чемпіонату. Зараз на кожну позицію ми маємо рівноцінну заміну".

Щодо новачків команди, то Євген Мурзін відзначив, що Коулмен стане достойною заміною Майклу Фрейзеру, а пара Свонсон-Коулмен візьме на себе лідерську ношу.

"Стартова п'ятірка, яку ми награвали ще у Литві, має усі шанси стати такою і в Чемпіонаті. Озвучити я можу її навіть зараз - це Шопел, Зімерман, Коулмен, Ульянко та Герасимчук", - зазначив Євген Мурзін.

Зазначимо, що сьогодні о 18-30 відбудеться відкрите тренування команди.
Леся, 14.09.2010 17:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини