Коштів на розвиток Прикарпаття Уряд Азарова не дасть - Романюк

  Уряд Азарова напередодні виборів займається популізмом.

Так в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту "Малакави" прокоментував угоду, підписану Урядом та обласною владою, яка передбачає виділення на розвиток Прикарпаття значної суми коштів, голова фракції БЮТ Юрій Романюк.

"Я думаю, що нам вдалося відкрити людям очі на цю угоду, - говорить Юрій Романюк. - Все, про що там говориться - це голий популізм, передвиборчі ходи влади. Ніхто і ніяких коштів на розвиток Прикарпаття давати не збирається".

Юрій Романюк зазначає, що із обласного бюджету кошти навіть вилучаються на потреби бюджету державного.

"16.6 мільйонів гривень вилучають, - каже депутат. - Більше того, слід сказати, що окрім тих 28 мільйонів гривень, які ми вже отримали, більше ні копійки на ліквідацію повені ми не матимемо. То про які кошти на розвиток можна говорити?".

Також головний бютівець області залишився задоволений зверненням до вищих державних чинів, яке за ініціативи його фракції, все ж, змінили та проголосували.

"Ми проголосували звернення не тільки по Табачнику, а й по неприпустимості збільшення пенсійногот віку для жінок та новому Податковому кодексу, - коментує Юрій Романюк. - Я думаю, що воно матиме відповідну реакцію".
Леся, 06.09.2010 19:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини