Вісім шкіл міста цьогоріч не матимуть випускників

  У восьми школах Івано-Франківська цього року не буде випускників.

Про це сьогодні на урочистій лінійці з нагоди першого вересня у ЗОШ №18 розповіла заступник начальника міського управління освіти Наталія Микула.

Проте, вона додала, ящо говорити в цілому, то наповнення шкіл міста цього року достатнє. Всі вони забезпечені усім необхідним і готові до якісного початку навчального року.

За словами начальника відділу внутрішньої політики Ігора Кінаша, 2400 першокласників сьогодні вперше сіли за парти франківських шкіл.

"У місті пів мільйона гривень витрачено на підготовку шкіл до навчального року, - каже Ігор Кінаш. - Іще 3 мільйона заплановано на їх капітальний ремонт".

Також, трудовому колективу школи було вручено грамоту управління освіти за якісну підготовку закладу до навчального року.

"Педагогічному колективу 18-школи не потрібно доводити, що вони кращі, бо вони такими уже є, - зазначила Наталія Микула. - У рейтингу найкращих шкіл міста ЗОШ №18 посідає третє місце".

На завершення лінійки дітей закликали до сумлінної праці на уроках.

"Не беріть приклад із наших керівників, які не вміють читати, писати, не знають навіть елементарної географії", - сказав начальник ЖЕО №5 Зіновій Карабін.
Леся, 01.09.2010 17:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини